Planets Planets Vidin Montana Vraca Pleven Lovech Sofia-oblast Sofia Pernik Kiustendil Bagoevgrad Pazardjik Plovdiv Smolian Kardjali Haskovo Stara_zagora Gabrovo Tarnovo Sliven Iambol Burgas Varna Shumen Dobrich Silistra Ruse Razgrad Targovishte

Карта на прогнозираните опасни явления в Република България за 06.10.2022 г.

© НИМХ. Всички права запазени.
Само за лично ползване! Всяка употреба на данни от Българския сървър за времето в средствата за масова информация, Интернет или с търговска цел без изричен договор е забранено! 
Права за ползване

Легенда
Обилен валежВисоки температури
Силен вятърНиски температури
Сняг/ПоледицаГръмотевична активност
Мъгла  

НИМХ-БАН 06.10.2022

Бяло:
Няма данни.
Зелено:
Без опасни явления.
Жълто:
Времето е потенциално опасно. Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете.
Оранжево:
Времето е опасно. Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите.
Червено:
Времето е много опасно. Прогнозирани са метеорологични явления с изключителна интензивност. Възможни са големи щети. Явленията може да заплашват живота в голяма част от областта. Задължително следвайте разпорежданията и всички съвети, дадени от властите, и бъдете готови за извънредни мерки.